Skip to content back to nav
 
 

Mad og måltider i Dagplejen

6m0a4040 - Kopi.JPG

Børnene får alle måltider og mellemmåltider de har brug for gennem dagen. Vi har fokus på sund og varieret kost til børnene.

Dagplejeren sørger for mad til børnene i løbet af dagen.

Vi ønsker at være med til at lære børnene gode kostvaner, og tilbyder derfor sund og varieret kost, afstemt efter barnets alder og behov.

Vi tager hensyn til børn med allergi, som er lægelig dokumenteret, og til børn af anden etnisk herkomst. Har barnet behov for speciel kost, er det forældrene som sørger for at medringe det til dagplejeren. Tal med dagplejeren, så finder vi en løsning.

Dagplejens retningslinjer for sukkerpolitik, som er en del af vores retningslinjer for sundhed i Dagplejen, har til formål at sikre, at indtaget af sukker i Dagplejen holdes på et niveau, der lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Egedal Kommune vil gerne være med til at skabe sunde livs- og kost-vaner og gøre det sunde valg til det lette valg. Det gode måltid indeholder andre elementer end blot at spise. Gode vaner, grundlagt i den tidligste barndom, forbliver ofte gode vaner senere i livet.

Dagplejens kostpolitik kan du læse her: Retningslinjer for sundhed i Dagplejen