Skip to content back to nav
 
 

Hvidehøj

Legeplads hytter 2.jpg

I Børnehuset Hvidehøj danner vi sammen rammen for det spændende og gode børneliv.

Det gør vi i et fælles åbent og aktivt samspil mellem børn, forældre, personale og omverden. I en atmosfære  med en rar stemning, som udstråler liv, varme, hygge, imødekommenhed og faglighed.

Vuggestuen og børnehaven er et kærligt, trygt, spændende og sjovt sted at være, hvor der er plads til grin og gråd, sjov og alvor, hvor man kan alt, alverdens leg/oplevelser/læring ude og inde.

Dage med tanker, drømme, fantasi og virkelighed. Tarzan, prinser og prinsesser. Massage, bevægelse, boldspil og vild med dans. Kærlige omfavnelser, glæde, trøst - omsorg og tryghed. Hygge, spiseaftener, blomsterdag, sommerfest og Luciaoptog. Forventninger, krav og konfliktløsning. Nysgerrighed, undersøgelser, eksperimentere - science.

Oprydning, pasning af høns/fisk, snak om stort og småt. Venskaber, alenetid og hvor vi alle er vigtige. Dage hvor vi slet ikke kan få nok af at være sammen, og nogle tider vi gerne vil hjem. Vi hjælper hinanden igennem det hele og har det rigtig godt - sammen. 

Institutionen ligger I hjertet i byen i dejlige omgivelser. Vi har en stor fantastisk legeplads, som vi nyder at bruge. Med gammel beplantning, gode lege/grave/hyggekroge, bålplads, hytter, hønsehus og en god asfaltbane, som vi bruger til boldspil og andre motoriske udfordringer.  Vi har inde indrettet os hyggeligt og i forskellige lege og læringsmiljøer.