Skip to content back to nav
 
 

Møllehøj

IMG_0100.jpg

Møllehøjens børnegård er en integreret institution, med børn i alderen 0-6 år. Vi har 13 børn i vuggestuen og 40 børn i børnehaven. Vi er beliggende i en hyggelig lille by, Ganløse

Ganløse er som sagt en lille by, hvor nærmilijøet har stor betydning for os, man kender os bl.a. på skolen og hos den lokale hønsemand, hvor vi kigger på høns.

Vores daginstitution er omgivet af skove, køer, får, ænder, egern, snegle og grønne marker som vi flittig bruger i vores pædagogiske aktiviteter.

Vi har en dejlig legeplads med en masse forskellige legeredskaber, bl.a.  et piratskib, flere legehuse samt klatretræer og frugtræer. Vores legeplads er præget af mange buske samt gamle træer.

Der er plads til at bevæge sig i vores hus  både i vuggestuen og børnehaven, vi dyrker yoga i vores bevægelsesrum, i vores dukkekrog kan man lege far, mor og børn. Vi har et stort konstruktionsrum hvor man kan bygge med LEGO i mange forskellige størrelser samt bygge med klodser, kuglebaner og andet.

Hos de mindste, i vuggestuen, skal der i høj grad være plads til at kunne bevæge sig, der er masser af gulvplads, så børnene kan styrke deres motorik og få styr på hvad deres krop kan.

VIDEO: se videoen "Møllehøj hverdagen" på YouTubes hjemmeside.