Skip to content back to nav
 
 

Hampeland

Sol over Hampeland.JPG

Hvem er vi i Børnehuset Hampeland.

Børnehuset er en 25 år gammel institution der gennem de sidste 5 år er blevet opdateret, både ude og inde. Vores legeplads er meget stor og den rummer mange muligheder for aktiviteter for børn i alle aldre. Vi har f.eks hængekøjer i træernes skygge, og vores egen lille "skov".

Indendørs har vi rigtig god plads og mange rum, som børnene kan lege i. Vi har f.eks et motorikrum i både yngste- og i ældsteafdelingen.

1.april 2016 blev der indledt samdrift mellem Hampeland og Tryllefløjten med fælles ledelse. Alle børnene er i øjeblikket i Børnehuset Hampeland. Der arbejdes aldersopdelt i aktiviteter.

Vi er en integreret institution normeret til ca.100 enheder. 

Børnene er i alderen 0 - 6 år.

Børnene er fordelt i tre afdelinger.

Guldfiskene med børn i alderen 0-2,11 år. Kaldet: Yngste afdelingen.

Søhestene med børn i alderen 2-6 år.

Søstjernerne med børn i alderen 2-6 år.

Kaldet: Ældste afdelingerne.

Grupperne er fleksible i forhold til alder. Det kan betyde, at børnene kan rykke fra yngste afdelingen før de fylder 2,11 år, - eller efter.

Ligeledes lægger vi stor vægt på et åbent og ærligt forældresamarbejde, så Jeres barn kommer til at opleve en helhed i hverdagen.

Vi har også en facebookside "børnehuset Hampeland", hvor vi lægger billeder op af f.eks ugens menu, aktiviteter m.m. af interesse for forældrene. Den er offentlig, så kig gerne.

Se fanen "besøg os" eller "praktiske oplysninger" for yderligere oplysninger.