Skip to content back to nav
 
 

Børnehuset Junglen

Børnehuset Junglen

Velkommen til børnehuset Junglen

Vi er et hus, der vægter den nære relation og omsorg højt. Alle voksne kender alle børn og børnene ved, hvem alle de voksne er.

Børnehuset Junglen er område Smørums største institution, med 2 huse beliggende på 2 matrikler der støder op til hinanden.

Det hvide hus har 3 vuggestuegrupper samt 1 gruppe med børn mellem 2,5 og 3 år. Det gule hus har 3 børnehavegrupper.

Vores størrelse gør at vi har en større fleksibilitet i hverdagen, både i forhold til pædagogiske aktiviteter og fordelingen af børn. Eksempelvis har vi en mellemgruppe, hvor mange af de ældste vuggestuebørn går i en periode inden bhstart. Som barn får man derfor en overgangsperiode sammen med sine jævnaldrende venner fra vuggestuen inden man flytter over til børnehaven.

Relationer og venskaber betyder meget for os her i Junglen. Derfor flytter barnet altid sammen med sine venner fra vuggestue til børnehavestart.

Husene har mange små rum, der er indrettet med læringsmiljøer, hvor der er mulighed for at børnene kan lege og fordybe sig.

Udenomsarealerne byder på rigtig mange muligheder. Vi har en stor legeplads, hvor der er plads til både fordybelse og motorisk udfoldelse.

Børnehuset Junglen er beliggende i Smørums midte, vores adresse er:

Børnehuset Junglen

Blomsterhaven 2-4

2765 Smørum