Skip to content back to nav
 
 

Boelholm

Boelholm

Boelholm er en indbydende institution med en rar atmosfære hvor alle føler sig velkommen. Et sted hvor der er plads til at den enkelte kan udvikle sig.

Børnehuset Boelholm ligger midt i Stenløse by i naturskønne omgivelser.
Vi er en lille institution med 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper med ialt 50-55 børn. Vi har mange små og store rum som vi bruger til at skabe gode og rare læringsmiljøer.

Det særlige ved Boelholm et at vi kan skabe så mange gode læringsrum hvor man kan fordybe sig og hvor der ikke sker afbrydelser af læringen. Der er en åben struktur hvor der er mulighed for leg på tværs af grupperne. På den måde styrker vi sociale muligheder.

Vi er et hus med mange traditioner ved alle højtider men også ved faste begivenheder i arbejdet med børnene, f.eks skolegruppe, teater for vuggestuen og børnehaven.
Vi har en engageret forældreråd der planlægger sommerfester, julearrangemeter, fotoweekend og arbejdslørdag.

Vi har en meget velfungerende madordning som vi har haft i mange år samt en forældrebetalt frugtordning. Denne ordning styres af forældre. Man betaler et beløb hver måned og så bliver der købt frugt og brød ind til formiddags- og eftermiddagsmad.

Vi har et godt og tæt forældresamarbejde som vi vægter meget højt. Vi tilbyder samtaler 3-6 mdr efter start samt overleveringssamtale ved overgang til børnehave og skole. Derudover afholder vi samtaler efter behov.
Åbenhed er vigtig for os, vi ønsker altid at I kommer til os både med ris og ros.