Skip to content back to nav
 
 

Mad og måltider i Boelholm

mad.JPG

I Børnehuset Boelholm har forældrene bestemt at vi forsat skal have madordning i 2017+18. Egedal kommune har besluttet at madordningen skal komme fra Fru Hansens kælder.

Fru Hansens Kælder

Maden fra Fru Hansens kælder er 75 % økologisk og vi har an køkkendame til at lave enkelte retter og anrette maden så den kommer til at se indbydende og lækker ud. Køkkendame rydder også op efter maden og får indimellem tid til at lave lidt lækkerrier til børnene såsom hjemmebagte boller, rygbrøds snacks m.m.

Alt efter alder og formåen, smører børnene selv deres mad. Vi lægger stor vægt på at præsentere maden for børnene og at måltidet er en hyggelig og rar stund, hvor der er ro og tid.

Frugtordning

I Boelholm har vi en forældrebetalt frugtordning som er styret at forældre, man betaler 65 kr. pr. måned. Der bliver købt frugt og brød ind til formiddags- og eftermiddagsmad til børnene.
Derudover bliver der købt solcreme ind hvert år fra denne konto

Mad og måltidspolitik

Forældrerådet er med til at udforme vores mad og måltidspolitik og definere den del hvor forældrene især er indvolveret. Det handler om fælles arrangementer, fødselsdage m.m.

Mad og måltidspolitikken kan ses på denne side indefor kort tid.

Morgenmad

Vi åbner fælles for både vuggestuen og børnehaven i vores allrum. Indtil kl 7.30 kan man sidde og spise sin morgenmad som man har medbragt hjemmefra. Vi servere et glas mælk eller vand til.
Den medbragte morgenmad skal være en sund og nærende morgenmad så ingen cocopops, wienerbrød eller lign. 

Man kan også bare tage en lille snack med såsom lidt frugt, knækbrød eller lign tilat sidde og hygge med ved morgenbordet.

Morgenbordet bliver ryddet kl 7.30