Skip to content back to nav
 
 

De 4 Årstider

Velkommen til De 4 Årstider, et dejligt lyst hus med højt til loftet og nogle fantastiske fysiske rammer.

De 4 Årstider er en integreret daginstitution i Veksø, tæt på skøn natur, stisystemer og stationen, så vi kan nemt komme omkring både til bens og med bus og tog. Hver dag er vi desuden ude at lege på vores legeplads, hvor der er masser af muligheder for at bruge kroppen.

Institutionen er bygget i 2007, og har i en periode fungeret som en del af Veksøs anden daginstitution, Mælkevejen. Fra Juni 2018 blev vi igen en selvstændig institution med egen daglig leder, og vi er nu igang med den spændende proces det er at gentænke og udvikle på vores pædagogiske praksis

Hos os  er der god plads og tid til fordybelse, uforstyrret leg og pædagogiske aktiviteter i mindre grupper, og vi har indrettet vores mange rum med forskellige funktioner. Midt i huset er vores store køkken - og alrum, hvor vi hver dag starter dagen med morgenmad, og hvor vores køkkenassistent tilbereder dagens frokostmåltid.

Vi værner om en afslappet og hjemlig atmosfære, samtidig med at vi arbejder professionelt og målrettet med at sikre trivsel, dannelse, udvikling og læring for alle børn i huset.