Skip to content back to nav
 
 

Degnebakken

banner.jpg

VI SKABER GODE BARNDOMSMINDER

DEGNEBAKKEN
- STEDET HVOR DU OG DIT BARN ALTID ER I CENTRUM

Vi ved at når I/Du sender jeres børn ned til os hver dag, så er det den ultimative tillidserklæring, og den arbejder vi hver dag på, at gøre os værdig til. Vi tager altid udgangspunkt i børnenes behov, og det er ud fra disse og vores pædagogiske værdier, at vi bygger dagligdagen op. Vi skaber gode barndomsminder, sammen med jer.

 

I Degnebakken der:

  • Har vi altid fokus på et højt fagligt pædagogisk niveu.
  • Styrker vi børnenes venskaber.
  • Styrker vi dit barns selvtilid.
  • Følger vi barnest nysgerrighed.
  • Tror vi på, at en positiv kommunikation er vejen frem.
  • Laver vi aldersopdelte aktiviteter.
  • Elsker vi musik, og vi samarbejde blandt andet med Egedal musikskole.

 

Degnebakkens lokaler:
Vi har 5 grupper/stuer i Degnebakken. Blæksprutterne og Krabberne i Vuggestuen, samt Hvalerne, Søløverne og Pingvinerne i Børnehaven. Vi har et stort dejligt fællesrum, som vi alle kan benytte os af, samt en jungle (tumlerum) læserum, kreativt værksted med mere. Vi føler selv, at vi kan byde på lidt af hvert, uanset hvad dit barn har behov for. 

Degnebakkens legepladser og området omkring os:
Lige ved siden af Lærkeskolen, Veksø stien, bondens marker, skolens boldbaner og tæt ved Egedal cenetret, finder du Vores hyggelige lille institution. Vores placering så tæt på mange dejlige områder gør, at vi altid kan give dit barn nye oplevelser når vi tager på tur. 

Selvom vi elsker vores ugentlige turer ud af huset, så har vi også glade for Vores skønne legepladser (Vuggestuen og Børnehaven har hver sin). Her kan dit barn få lov til at udfolde sig selv, hvad enten det handler om at lege i sandkasser, at gynge, køre på cykler, klatre i træer eller at bygge nye spændende ting med vores lege byggematerialer. 

Der er masser at lege med for dem der har meget energi, og nok af små hyggesteder, til de børn der foretrækker dette. 


Samarbejdet med dig som forældre:
Vi har i Degnebakken et godt og tæt samarbejde med en fantastisk engageret forældregruppe, der arrangerer sommerfest, fotosøndag m.m. og som giver en hjælpende hånd, når vi har brug for det. Det er et samarbejde vi vægter højt.

Vi holder naturligvis også forældre samataler undervejs, så du altid ved hvordan vi oplever dit barns udvikling i hverdagen. Planerne for dette, får du af en af de pædagoger, der er tilknyttet dit barn i Degnebekken. Er du i tvivl om noget, skal du aldrig holder dig tilbage for, at henvende dig til os.

Degnebakken er et godt sted at være....med glade voksne, der er faglig bevidste, som vægter nærvær, læring og omsorg højt.